No, tko želi dugoročno biti uspješan u internetskom klađenju, ne samo što mora dobro poznavati sportove na koje igra, već i ulagati novac tamo gdje vrijedi najviše. Baš zbog toga izuzetno je bitno otvoriti korisnički račun u onim kladionicama koje imaju najbolje koeficijente, jer samo tako možete maksimizirati svoje izglede pobijediti bookmakere.

Posljednjih godina hrvatski kladitelji na izbor imaju pregršt domaćih i inozemnih priređivača igara na sreću. Neki nude primamljive bonuse, neki širok izbor sportova za klađenje i video prijenose, no mi ćemo se ovom prilikom fokusirati na kvote, o čijoj vrijednosti najviše ovisi ocjena kvalitete neke kladionice.

U svakom slučaju, donosimo 5 online kladionica u kojima ćete naći najbolje koeficijente, ako ste igrač iz Hrvatske i uživate u prognoziranju ishoda sportskih utakmica...


SuperSport

SuperSport kladionica – Visoki koeficijenti na pobjede favorita

 • Znamo da je SuperSport daleko najpopularnija domaća online kladionica, a to nije slučajnost. Upravo ovdje ćete pronaći koeficijente koji na pobjede favorita u popularnim sportovima i eSportovi u pravilu prate najdarežljivije u Europi.
 • Ne samo što su kvote konkurentne na Super Tip i Super Šansa ponudi, već ćete zapravo naći primamljive koeficijente na svakoj važnoj nogometnoj utakmici, ali i na košarci, tenisu i rukometu.
 • Također će vas ovdje dočekati bonus dobrodošlice do 500 kuna, kojeg svakako vrijedi zgrabiti, a mobilna aplikacija Sporti, kao i oku ugodno sučelje brinu za odlično korisničko iskustvo. Primamljivu ponudu zaokružuje velik broj video prijenosa, uključujući i streaming uglednih nogometnih liga, poput španjolske, talijanske, francuske i nizozemske.
PSK

Prva Sportska Kladionica – Atraktivne kvote unutar utakmica

 • SuperSport možda u Hrvatskoj nudi najviše ako se kladite na pobjedu favorita, no Prva Sportska Kladionica također ima svoje adute. Radi se o razradi ponude, jer kod ovog priređivača igara na sreću pronaći ćete visoke kvote na specifičnim tržištima klađenja, kao što su zbroj golova, hendikep i oba tima daju gol.
 • Kod PSK ćete također pronaći pregršt video prijenosa i lako osvojivi bonus dobrodošlice do 500 kuna, kojeg morate reinvestirati samo jednom, prije nego dobijete pravo raspolagati poklonjenim sredstvima.
 • No, ono najbolje u Prvoj Sportskoj Kladionici naći ćete tek ako malo dublje zagrebete među ponuđenim okladama. Bilo da se kladite uživo ili prije početka utakmice, mnoga tržišta klađenja koja nisu u prvom planu iznenadit će vas neočekivano visokim kvotama, koje bookmakeri kao da ne znaju na vrijeme prilagoditi okolnostima, pogotovo ako se pojave neke nove informacije o nadolazećoj utakmici.
22bet

22bet kladionica – Uvijek pokušava ponuditi najviše

 • Ovaj priređivač igara na sreću ima samo jedan cilj: ponuditi svojim korisnicima više nego što nudi itko drugi na svijetu!
 • To uključuje izbor više od 1000 različitih oklada unutar svake nogometne utakmice, ali i uzbudljivi bonus dobrodošlice do 1000 kuna, za hrvatske igrače. No, ono što je posebno atraktivno svakako su koeficijenti, prije svega na Premiershipu, koji su vrlo visoki na sva tri znaka, ako se kladite na ishod utakmice.
 • Ovdje vas čekaju sjajne kvote prilikom klađenja uživo, a itekako iskoristive i za "pre-match" klađenje, pogotovo ako se radi o popularnim sportovima, kao što su nogomet, tenis, košarka i hokej na ledu. Što je najbolje, registracija ne može biti jednostavnija, a dostupne su vam među metodama plaćanja čak i kriptovalute.
Betfair

Betfair kladionica – Igra bez prednosti za bookmakere

 • Ako tražite visoke koeficijente na svakom popularnom sportskom događaju ili možda vi želite biti kladioničar i nuditi drugima oklade, tu je za vas Betfair, s jedinstvenim konceptom priređivanja igara na sreću.
 • Na ponuđenoj burzi koeficijenata dobit ćete priliku svoje sportsko znanje odmjeravati s drugim igračima, u igri u kojoj bookmakeri – ne sudjeluju! Pronaći ćete to pod nazivom Betfair Exchange, a kao što je i za očekivati, čekaju vas ovdje jedni od najviših koeficijenata koje možete naći u svijetu klađenja.
 • Ipak, treba spomenuti proviziju od 8% koju vam od svakog dobitka uzima kuća, a i važnu činjenicu da je za dobro klađenje potrebno što više uključenih igrača, što nećete naći na sportovima kao što su rukomet, vaterpolo ili Formula 1.
 • Ipak, ako ste zaljubljenik u nogomet, onda definitivno morate okušati svoju vještinu u Betfair kladionici, koja je zbog svojih koeficijenata kao stvorena za nogometno klađenje uživo.
Bet365

Bet365 kladionica – Odlične kvote uz bezbroj prijenosa

 • Teško je raditi neku listu najboljih kladionica, a da ne spomenemo Bet365, koji već godinama predstavlja sinonim za visoke koeficijente, kao i odlično razrađene sportske događaje.
 • Kod ovog priređivača igara na sreću pronaći ćete odlične kvote na gotovo svakoj opciji koju poželite odigrati, od ishoda utakmice do zbroja golova, oba tima daju gol i hendikepa. Ako i nije najdarežljiviji, Bet365 uvijek je u vrhu i to je ono što ga čini tako popularnim.
 • Registrirane igrače uz 25 eura bonusa dobrodošlice čeka i pravo na uživanje u tisućama video prijenosa, koji obuhvaćaju gotovo svaki sport i svako natjecanje koje možete zamisliti. Osim Lige prvaka i Premiershipa, dojam je da ova kladionica prenosi sve ostalo!
 • To su uvjeti u kojima je veliki užitak kladiti se uživo, a koeficijenti koji će vas dočekati dok je utakmica u tijeku vrlo su primamljivi i najčešće spadaju među najbolje na koje možete naići. U svakom slučaju, Bet365 spada među pet sportskih kladionica koje nude najbolje koeficijente hrvatskim igračima, a s ovom uglednom kladionicom i zaokružujemo naš popis. Igračima svakako preporučujemo da iskušaju svakog od navedenih priređivača igara na sreću pa dobro razmisle koji najbolje odgovara njihovom stilu igre.
 • Praksa iskusnih hrvatskih kladitelja je izabrati dvije ili tri kladionice, kod svake uzeti bonus prilikom registracije i uvijek uplaćivati listiće tamo gdje se smiješe najviši koeficijenti...
SuperSport logo
PSK logo
22bet logo
Betfair logo
Bet365 logo